Alzira prorroga la suspensió de le cremes en zones agrícoles fins el 30 de setembre

0
256

crema-agricolaL’Ajuntament d’Alzira té aprovada la suspensió del Pla de Cremes fins al 15 de setembre. La Regidoria de Medi Ambient, atenent a les condicions climatològiques, els recents incendis forestals i els límits marcats per la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, en la seua Resolució de 26 de maig de 2016, ha proposat la pròrroga del Pla Local de Cremes.

D’esta manera, la Junta de Govern Local ha aprovat la pròrroga de la suspensió fins al 30 de setembre en les zones agrícoles, inclusivament. No podran realitzar-se cremes agrícoles en estes dates en l’àmbit de la zona forestal (muntanya, riu o barranc), o en una franja de fins a 500 metres al voltant d’esta.

Des del dia 1 d’octubre ja es podran realitzar cremes agrícoles en l’àmbit del Pla Local de Cremes d’Alzira, a excepció d’urbanitzacions i vivendes aïllades en zona forestal, on es recuperarà la normalitat a partir del 17 d’octubre ja que es considera convenient seguir el criteri de la Resolució de 26 de maig de 2016 de la directora general de Prevenció d’Incendis Forestals, que establix un període de limitació de cremes fins al 16 d’octubre inclusivament.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here