Un producte derivat de la remolatxa elimina els xiclets de la via pública d’Alzira

0
161

neteja-xiclets-alziraAlzira elimina els xiclets de la via pública amb una màquina que utilitza un producte natural derivat de la remolatxa

Tindre una Alzira més neta és l’objectiu marcat des de la Regidoria de Serveis Públics, per això junt a l’empresa concessionària de la neteja urbana s’està provant una nova eina de neteja del sòl amb la finalitat d’eliminar la resta de xiclets apegats en les voreres de la via pública.

Fernando Pascual, regidor de l’àrea ha sigut l’impulsor de proposar a l’empresa incloure esta màquina en les rutines diàries de neteja, especialment en zones de vianants i de molt de pas.

Es tracta d’una màquina que utilitza un producte natural derivat de la remolatxa i la calor, generada per una xicoteta botella de propà, aconseguix desincrustar les taques de xiclet del sòl. Està fabricada en fibra de carboni i conté un aerosol, una bateria recarregable i una botella ecològica amb una solució especial per a eliminar xiclets. El treball de neteja, que fins ara es realitzava de forma manual, es pot realitzar ara d’una manera més ràpida i neta.

A estes tasques de neteja cal afegir el civisme del veïnat de la ciutat. «Cal ser conscients i dipositat els xiclets a les papereres en lloc de tirar-los a terra», ha assenyalat el regidor.

Per a combatre estes taques «semblants al quitrà», s’ha organitzat un programa de neteja urbana que comptarà amb una motxilla especialment dissenyada per a la retirada de xiclets. Els carrers del districte centre, el més afectats per la brutícia dels xiclets seran sotmesos a una intensa neteja de xoc.

Per últim Fernando Pascual, regidor de Servicis Públics, ha explicat que els avantatges d’esta màquina són la facilitat en l’eliminació dels xiclets, a més de no fer soroll, destacant que la solució aplicada és totalment natural, ja que procedix d’extractes vegetals totalment biodegradables i per tant respectuosos am el medi ambient.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here