El Piromusical de Sueca torna a sorprendre i emocionar al públic en la setzena edició

0
330
sueca-piro-musical-16
Foto: Juan Gabriel Sanz

La capital de la Ribera Baixa va viure el passat dissabte una de les cites més esperades de les seues Festes Majors des de ja fa 16 anys, el piromusical de Sueca. Milers de persones, veïns de Sueca i visitants, es tornaren a concentrar este cap de setmana a l’Estadi Municipal de Sueca, Antonio Puchades, per seguir l’espectacle programat pel consistori i disparat per la pirotècnia valenciana, Ricardo Caballer (RICASA). Van ser 23 minuts de foc i música carregats de sorprenents, fantàstics i innovadors efectes pírics.

“Un gran castell, arriscat, innovador i màgic”. Així el descriu el regidor de Festes a l’Ajuntament de Sueca, Pau Roselló, que ha fet al·lusió també a una de les principals novetats de l’espectacle. El titular de Festes ha aplaudit una de les sorpreses més ben guardades d’esta edició, una gran grua, de 36 metres d’altura, que disparava llampecs de diferents colors i dibuixava al cel rodes sostingudes de focs artificials.

L’espectacle pirotècnic va destacar també per l’acertada i acurada  sincronia en totes les seues pistes musicals. Entre les més conegudes, en la banda sonora d’esta setzena edició, van sonar algunes tan populars com  ara  Kiss From a Rose, de Seal; Under pressure de Queen  o el Let’s Dance, de David Bowie. Cal destacar també la posada en escena de  Rhapsody in Blue, de George Gershwin, que va ser dissenyada i coreografiada de manera que els focs simulaven un teclat virtual gegantesc de més de 100 metres panoràmics. Els focs d’esta pista van ser disparats igual que un músic interpretant en el seu piano notes harmòniques en el lloc real del teclat i en l’octava del pentagrama musical de les set  notes musicals. La Canción del olvido i la Dolorosa, de José Serrano, també van ser molt aplaudides pels suecans en este espectacle que se sumava al conjunt d’actes que s’han organitzat a la capital riberenca en homenatge al cèlebre compositor, enguany que es compleix el 75 aniversari de la seua mort.

La pista final To Glory va posar un apoteòsic punt i final a l’espectacle, amb  un cel cobert de lluentó groc i blau, que va culminar amb allargats i intensos aplaudiments dels assistents a tot l’equip de professionals de la Pirotècnia Ricardo Caballer S.A.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here