El MIM estrena a Sueca l’espectacle de malabars «In» de la companyia catalana ÉS

0
402

mim-sueca-in

Del 14 al 18 de setembre Sueca es converteix en l’epicentre del teatre gestual

 Després de la seua gira per Europa amb més de 400 representacions, la companyia catalana ÉS desembarca demà dijous i per primera vegada a la Comunitat Valenciana en la 27a Mostra Internacional de Mim (MIM) amb el seu muntatge In. Un espectacle de malabars, creat en col·laboració amb el Centre d’Arts Circenses Lido de Tolouse, impregnat d’un humor molt personal, que pujarà a l’escenari de la Plaça de l’Ajuntament de Sueca a les 19:00h. Nascuda a Barcelona en 2011, el clown gestual i la manipulació d’objectes articulen les creacions d’aquesta companyia que compta amb treballs com Igloo o Iceberg, entre d’altres.

En el mateix escenari, a les 19:45h els alumnes del Taller Municipal de Teatre de Sueca estrenaran El silenci de l’estima, un espectacle preparat expressament per al festival MIM. Es tracta d’una acció itinerant que jugarà amb la intimitat i emocions dels espectadors d’una manera directa. Si et trobes amb ells, només has de deixar-te portar i, sobretot, deixar-te voler.

Per la seua banda, el Premi Nacional de Circ Leandre s’acomiada demà del MIM amb el seu Rien à dire a les 20:30h en el Bernat i Baldoví. A través de la pantomima, aquest mestre del gest mostrarà el seu món de tendresa i poesia convertint l’escenari en una casa habitada per un home acompanyat dels espectadors i d’objectes animats. Última oportunitat per a veure una obra que ha sigut reconeguda pels experts del sector amb el Premi de Circ Ciutat de Barcelona i el Premi de Circ de Catalunya en la categoria de millor posada en escena.

Les jornades del MIM s’amplifiquen amb els Off-MIM, programació alternativa i “no oficial”, organitzada i patrocinada pels pubs, cafeteries i altres col·lectius o entitats de Sueca amb el suport promocional i tècnic del festival. Dins d’aquest espai tindrà lloc demà, a les 20.00 h, en l’Espai Joan Fuster, la presentació del llibre El dimoni que dicta, de Salvador Vendrell, entre altres esdeveniments.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here