La JLF d’Alzira presenta els patrocinadors de la candidatura de les falles

0
449

falles-alzira-2Amb motiu de la candidatura de les falles a Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat per la UNESCO, les Falles d’Alzira durant l’exercici 2016-2017 contaran amb el patrocini de dos empreses de localitat amb una llarga trajectòria relacionada amb el món faller. Les Falles d’Alzira articulen gran part de la dinàmica social i festiva de la Ciutat, la seua aportació es quantiosa, i ens situa en el mapa turístic per la singularitat i apreciació alzirenya d’esta tradicional festa. Per esta raó, han estat declarades Festa d’Interès Turístic Nacional i més recentment Bé d’Interès Cultural.

Aquest ha sigut el primer pas per a preparar la candidatura a Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat. Des de Junta Local Fallera d’Alzira es vol transmetre als diferents eixos socials de la Ciutat els motius pels que ha segut presentada la nomenada candidatura i valorar amb tots ells el significat per a la ciutat d’Alzira de la seua declaració. Per tal motiu el pròxim dia 15 de setembre de 2016 tindrà lloc a la Sala Rex Natura d’Alzira una xarrada, moderada per Pepe Herrero, presentador d’Onda Fallera, on de la ma del director del MUMA, Agustí Ferrer, s’explicaran les implicacions d’aquest reconeixement. A més a més es presentaran oficialment les dos empreses patrocinadores de les falles per a l’exercici 2016-17.

Per tal d’engalanar al màxim les que puguen ser les primeres falles declarades Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat. Afegir a més que és la per primera vegada a la historia que Alzira contarà amb dos patrocinadors oficials per a les falles. L’acte consistirà en una xarrada i presentació dels fets que han sigut considerats com a necessaris per a declarar les falles Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat. A continuació seran presentats els patrocinadors de les Falles d’Alzira 2016-17. En finalitzar, la comitiva passarà a la sala continua on hi haurà una exposició de peces tradicionals (indumentària, música, llibrets, etc.)

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here