El Barça campió del X TORCAF al derrotar el R. Madrid en la pròrroga (2-1)

0
464
Una jugada de la final al camp de Venècia
Una jugada de la final al camp de Venècia

El FC Barcelona s’ha proclamat hui campió de la X edició del TORCAF al derrotar en la final el R. Madrid per 2-1 en la pròrroga, després que el temps reglamentari finalitzara amb empat a un gol.

Al descans guanyava el conjunt blaugrana gràcies al gol anotat per Fati. A dos minuts del final empatà Diego de penal i ja en la pròrroga, als 5 minuts els davanter del Barça feia el segon i definitiu al transforma una pena màxima.

L’encontre ha estat a l’alçada dels clàssics, Madrid-Barça, amb jugades poloèmicas, les dos aficions animant els respectius equips i amb crítiques als àrbitres, però sobre tot emoció molta emoció. Ha sigut una final molt igualada en la que els madridistes estabellaren quatre balons als pals per un dels barcelonistes.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here