La Policia Local d’Alzira recupera una iguana extraviada

0
364
La Iguana d'Alzira
La Iguana d’Alzira

Dilluns passat, dia 5, la Policia Local va ser requerida per veïns del Racó al divisar un rèptil de grans dimensions. Els Agents van aconseguir capturar l’animal, no sense dificultat. Després de realitzar gestions, el propietari va ser localitzat gràcies a la difusió del fet per les xarxes socials.

Es tractava d’una iguana de vint anys d’edat i un metre de longitud que s’havia extraviat en el Respirall fa quinze dies.

Esta és una més de les múltiples recuperacions d’animals extraviats o ferits que realitza al llarg de l’any la Policia local d’Alzira, fins i tot d’exemplars de fauna protegida que es traslladen al centre de recuperació del Saler.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here