IDEA presenta nous cursos «on line» Aula Mentor a Alzira

0
285

Aquesta setmana comença el termini d’inscripció del curs on line de l’Aula Mentor Alzira «Internet Útil». Aquest curs de 120 hores de durada està dirigit a aquelles persones interessades a ampliar els seus coneixements informàtics en l’àrea d’Internet i, amb açò, incrementar la seua productivitat personal o professional.

Cal recordar que Aula Mentor Alzira ofereix més de 120 cursos en línia, dissenyats pel Ministeri d’Educació, Cultura i Esports i amb el suport de CISCO, en què l’Ajuntament d’Alzira col·labora a través d’IDEA i la regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació. Un servei que permet incrementar la formació de totes les persones interessades i millorar el seu itinerari professional.

Els interessats/des que vulguen inscriure’s al curs poden informar-se en les dependències d’IDEA; C/ Ronda d’Algemesí, 4, telèfon 96 245 51 01, o també en la pàgina web:

http://www.aulamentoralzira.es/

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here