El Mercat de la Terra i la Mostra turístic-comercial de Carlet atrauen milers de visitants

0
480

Carlet Mercat Terra alcaldessaRepresentants de la Generalitat, la Diputació i la comarca de la Ribera es donaren cita el pasar divendre 02 de setembre en Carlet per inaugurar la quarta edició de la Mostra Turístic-Comercial de la Ribera i el primer Mercat de la Terra. Una mostra que ha agrupat més de quaranta expositors tant del comerç local de la Ribera com de productors artesans i de productes de proximitat i que ha congregat nombrosos veïns locals i de les Riberes.

La mostra va estar inaugurada pel director general de comerç i consum, Natxo Costa, la diputada provincial de turisme, Pilar Moncho, el president de la Mancomunitat de la Ribera Alta, Txema Peláez, la diputada i alcaldessa de Carlet, M. Josep Ortega, el regidor de comerç, Ruben Pascual i el president de Fedalcis, Gregorio Ibañez. Així mateix també es donaren cita a Carlet alcaldes i regidors de la comarca.

La Mostra i el Mercat de la Terra ubicada a l’Albereda de Carlet,acull més de 40 expositors que representend’una banda els diversos productes que oferixen els comerços, serveis i indústries de les comarques de la Ribera Alta i Baixa, organitzat per FEDALCIS (Federació d’Agrupacions Locals de Comerç, Indústria i Serveis de les Riberes) i Carlet Comercial. A esta mostra comarcal, s’ha sumat el Mercat de la Terra, una iniciativa de la Mancomunitat de la Ribera Alta que ha agrupat productors de proximitat i que oferix el bo i millor del producte local, amb tast de productes locals i artesans.

Un tren turístic va recorrer durant les tres vesprades del cap de setmana diversos monuments de Carlet com Els Pinets o l’ermita de Sant Bernat, que van ser visitats per les autoritats que inaguraren la mostra, la diputada de tirisme Pilar Moncho va destacar” l’importacia de unir el comerç local i turisme”, valorant positivament aquesta iniciativa.

Tal i com han destacat les diverses autoritats congregades, esta iniciativa conjunta és un model i una empenta per al comerç local i per als productes de proximitat. El president de Fedalcis, Gregorio Ibañez “agraix a tots el participants per el seu esforç que han fet aquest cap de semana en la mostra posant lo millor dels seu negocis i soportant les altes temperatures que hem tingut”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here