Azúcar Moreno en la presentació oficial de le Festes de Carlet

0
604

Carlet festes 16Carlet enceta una setmana de festes amb novetats i actes tradicionals com la revetla del mantó de Manila.

Després d’un intens cap de setmana, Carlet enceta les festes hui oficialment amb la presentació oficial de les festes. Un acte que té com a plat fort l’actuació del duo de les germanes Salazar, Azúcar Moreno.

Les festes carletines acolliran els seus actes tradicionals com el multitudinari joc del burro, que agruparà centenars de persones jugant a les cartes al Mercat municipal, i que tindrà lloc demà a les 16 h; les revetles, que començaran dimecres i s’allargaran fins a dissabte amb la nit del mantó de Manila, un esdeveniment que cada vegada congrega més persones que lluïxen el mantó durant la revetla del divendres a la nit. Entre les novetats d’enguany, les revetles de la plaça Major comptaran amb dos nous concursos. D’una banda, dijous hi haurà un concurs de tocats i barrets que tindrà com a temàtica principal el circ i, d’altra banda, també s’atorgaran premis a les millors disfresses en la revetla de dissabte, a més dels premis de la cavalcada.

Entre altres novetats per als pròxims dies, cal destacar la disparada d’una traca quilomètrica que tindrà lloc el pròxim divendres a les 14 h i que recorrerà diversos carrers de de la població. Pel que fa a la cavalcada de dissabte a la vesprada, a fi de recuperar el caràcter particular de les carrosses carletines, fetes de paperets, els Festers tenen previst repartir 8.000 euros en premis, a banda de les subvencions que atorga l’Ajuntament per a la confecció de les carrosses. La cavalcada de Carlet començarà a les 17.00 hores a l’avinguda del Sud.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here