Valeria Oliver nomenada fallera major infantil d’Alzira

0
822
Lidia i Valeria ja són inseparables
Lidia i Valeria ja són inseparables

Valeria Oliver FMI nomenamentValeria Oliver ha sigut nomenada fallera major infantil d’Alzira per a l’exercici 2016-17 en presència de la regidora de Festes Isabel Aguilar, del president de la JLF Vicent Muñoz, de les xiquetes de la seua cort així com de familiars, amics i amigues.

Valeria, de 10 anys, pertany a la comissió Colónia Ana Sanchis i estudiarà enguany 5é de Primària a la nova Acadèmia Xúquer.

Sa mare assegura que «vol un montó a Lidia» la nova fallera major d’Alzira amb la que «està encantada» de ser la seua inseparable acompanyant durant el pròxim exercici faller en el que les falles pode ser Patrimoni Immaterial Cultural de la Humanitat.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here