L’Alcúdia corre contra el càncer i inaugura una mostra d’Adrià Pina

0
404
Participants en la revetla de disfresses
Participants en la revetla de disfresses
Eixida de la cursa contra el càncer
Eixida de la cursa contra el càncer

Alcúdia A. Pina mostra festesAmb una assistència massiva de públic, a la sala d’exposicions de la Casa de la Cultura, es va inaugurar la magnífica exposició Política Interna, una col·lecció de pintures d’Adrià Pina on l’artista alcudià fa una crítica de la corrupció política actual. Les notícies aparegudes en les periòdics formen part del tapís d’unes obres que reflecteixen objectes quotidians com colors de fusta, pots de pintura i llaunes de conserva. L’exposició es podrà veure fins el dia 30 de setembre.

D’altra banda, ahir dissabte va tindrà lloc la Carrera Solidaria contra el Càncer. Aquesta és una iniciativa de la Associació Local contra el Càncer, amb la col·laboració del Club d’Atletisme de l’Alcúdia que busca conscienciar pel que fa a la prevenció d’aquesta malaltia. En aquesta edició,  participaren vora 2.800 corredors en les diferents proves. 

Ja a mitjanit, a la Plaça Tirant lo Blanch, l’Alcúdia va viure la seua Revetlla de Disfresses que aquest any ha estat amenitzada per les cançons de l’Orquestra la Fúria i la veu de l’alcudiana Sabina Moyano. En acabar l’orquestra, una discomòbil va fer divertir els veïns de l’Alcúdia fins la matinada.

Al llarg del dia també hi hagué una recollida solidària d’aliments organitzada pel Banc d’Aliments de l’Alcúdia, un gran esmorzar popular a càrrec de l’Associació d’Ames de Casa Tyrius i la Mostra Infantil de Dansa del Grup de Dansa de l’Alcúdia.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here