Alzicoop aconsella augmentar el control de l’aranya roja que prolifera per tot el terme

0
526
Fulla afectada per l'aranya roja
Fulla afectada per l’aranya roja

El Departament Tècnic d’Alzicoop ha detectat un elevat nombre de poblacions de l’aranya roja al terme d’Alzira afavorides davant les elevadures temperatures registrades en este estiu que han afavorit el seu desenvolupament. Segons els tècnics de la Cooperativa Hortofrutícola enguany es deuen fer tractament a més de les zones càlides, en altres més gelades como l’horta.

Enguany l’arany està molt citricos Tanque pulverizar«estesa» per tot el terme i per això recomanen als llauradors que «extremen la vigilància». Una plaga que provoca la defoliació intensa en el cultiu provocant «destrios» en magatzem amb les conseqüents pèrdues econòmiques.

Així aconsellen controlar els camps amb varietats de cítrics; clementinas, híbrits i taronges de totes les varietats i si es necessari, realitzar els tractaments oportuns. Per a major informació cal ficar-se en contacte amb el departament Tècnic de la Secció de Suministraments.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here