Més de 40 expositors en la Mostra Turístic-Comercial i el Mercat de la Terra de Carlet

0
369
Inauguració de les fires
Inauguració de les fires

IMG_7963

Pilar Moncho i Txema Pelàez amb productes de la terra
Pilar Moncho i Txema Pelàez amb productes de la terra
L'alcaldessa de Carlet asaborint un formatge
L’alcaldessa de Carlet asaborint un formatge

Carlet inaugura la Mostra Turístico-Comercial de la Ribera i el Mercat de la Terra. Representants de la Generalitat, la Diputació i la comarca de la Ribera inauguraren, ahir, la quarta edició de la Mostra Turístic-Comercial de la Ribera i el primer Mercat de la Terra. Una mostra que ha agrupat més de quaranta expositors tant del comerç local de la Ribera com de productors artesans i de productes de proximitat i que ha congregat nombrosos veïns. La fira ha estat inaugurada pel director general de comerç i consum, Natxo Costa, la diputada provincial de turisme, Pilar Moncho, el president de la Mancomunitat de la Ribera Alta, Txema Peláez, la diputada i alcaldessa de Carlet, M. Josep Ortega, el regidor de comerç, Ruben Pascual i el president de Fedalcis, Gregorio Ibañez.

Així mateix també s’han donat cita a Carlet alcaldes i regidors de la comarca com els alcaldes d’Alzira i Carcaixent, Diego Gómez i Francesc Salom i el regidor alzireny de Promoció Econòmica, Ivan Martínez. La inauguració ha comptat amb la participació del grup de danses locals El Trencall que ha marcat l’inici de la fira.

La Mostra i el Mercat de la Terra ubicada a l’Albereda de Carlet, acull més de 40 expositors que representen d’una banda els diversos productes que oferixen els comerços, serveis i indústries de les comarques de la Ribera Alta i Baixa, organitzat per FEDALCIS (Federació d’Agrupacions Locals de Comerç, Indústria i Serveis de les Riberes) i Carlet Comercial. A esta mostra comarcal, s’ha sumat el Mercat de la Terra, una iniciativa de la Mancomunitat de la Ribera Alta que ha agrupat productors de proximitat i que oferix el bo i millor del producte local, amb tast de productes locals i artesans.

A més de les parades, la fira comptarà al llarg dels dies amb diverses activitats com tallers artesans per a totes les edats, de bioconstrucció i d’extracció i conservació de llavors, contacontes, rutes guiades, de reconeixement de plantes silvestres, ‘Show cooking’, amb Toni Lopez, de Camí Vell, i Juan Carlos Galbis i un tren turístic que mostra que recorre diversos indrets de Carlet com Els Pinets o l’ermita de Sant Bernat. Tal i com han destacat les diverses autoritats congregades, esta iniciativa conjunta és un model i una empenta per al comerç local i per als productes de proximitat. La Fira Turístico-Comercial i el Mercat de la Terra, ubicats a l’albereda del Riu Magre, estaran oberts divendres de 19h fins 21h i dissabte i diumenge d’11 a 14 h i de 18h a 21h.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here