València Turisme promociona Algemesí com a seu internacional de la ICCN-Unesco en 2018

0
443

També el mes festiu de Sueca centrat en l’arròs i la Mostra de Mim

  • Pilar Moncho, diputada de Turisme de la Diputació, es reuneix amb l’alcaldessa d’Algemesí i el regidor de Turisme de Sueca en l’Oficina de Promoció del Patronat de Turisme de València
alg_sueca3.jpg

Algemesí i Sueca promocionen les seues propostes turístiques, patrimonials i culturals aquesta setmana en l’Oficina de Promoció Provincial, que el Patronat de Turisme de València posa a la disposició dels pobles i les comarques de la província.

 

La diputada de Turisme de la Diputació de València, Pilar Moncho, s’ha reunit en l’Oficina de Promoció de València Turisme amb l’alcaldessa d’Algemesí, Marta Trenzano; la regidora de Turisme d’Algemesí, Palma Egido, i el regidor de Turisme de Sueca, Xavier Masó.

 

Festes de la Mare de Déu de la Salut

Algemesí acollirà l’assemblea general de l’ICCN (Inter-City Intangible Cultural Cooperation Network), organització de la UNESCO que reuneix les ciutats amb Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat. Segons ha explicat l’alcaldessa, l’assemblea se celebrarà del 5 al 8 de setembre del 2018, cosa que permetrà que les delegacions internacionals puguen assistir a les celebracions de la Festa de la Mare de Déu de la Salut.

 

Marta Trenzano ha agraït l’oportunitat que ofereix la Diputació «per a promocionar la nostra festa, reconeguda internacionalment per la UNESCO, quan falten pocs dies per a la celebració».

 

Firarròs, Mim i Tasta’m a Sueca

Sueca, immersa aquests dies en les seues festes majors, dedica l’espai i la promoció oferits per València Turisme al gran esdeveniment gastronòmic «Firarròs. Sueca, ciutat arrossera», que es desenvoluparà del 9 a l’11 de setembre i conclourà amb la celebració del 56é Concurs Internacional de Paella Valenciana. Sueca també divulga en l’Oficina de Promoció del Patronat la 27a Mostra Internacional de Mim, que se celebrarà del 14 al 18 de setembre.

 

Segons ha destacat el regidor de Turisme de Sueca, «el mes festiu de setembre acabarà amb la celebració de les jornades gastronòmiques Tasta’m, que inclouran degustacions, taules redones i activitats de menjar tapes».

 

L’Oficina de Promoció de València Turisme, situada en ple centre històric del cap i casal, està oberta al públic de dimecres a divendres de 10 a 14:30 h i de 16 a 19 h, i dissabtes només en horari de matí.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here