Récord en la subhasta de palcos de Carlet en superar els 50.000 euros

0
302
Carlet subhasta palcos 16El palco més car s’adjudica per 1750 € i el més barat per 700 €
La subhasta de palcos de Carlet alcança la seua màxima xifra al llarg dels últims anys i els Festers 2016 obtenen 50.750 euros de recaptació, que invertiran en els festejos d’enguany. La recaptació de la subhasta d’enguany ha consolidat la tendència a l’alça encetada l’any passat quan ja es van recaptar 44.650 €, però sobretot trenca la dinàmica de baixada de preu que va tindre el seu moment àlgid amb els 17.400 euros obtinguts al 2013. Com cada any, la

Casa de la Cultura de Carlet va reunir centenars de veïns que aspiraven a obtindre un lloc privilegiat al recinte de les revetles en la Plaça Major. A través del sistema de subhasta, i amb un preu d’eixida de 650 €, les distintes colles d’amics puixaren per obtindre un dels 38 palcos que es subhasten. Enguany, la majoria de palcos que eixiren a subhasta superaren la xifra de 1.000 €, únicament quatres s’adjudicaren per davall d’esta xifra. El palco més car va ser adjudicat per 1.750 € i el més barat per 700 €.

El regidor de festes, Josep Mur, destacava que «enguany s’ha notat molt que la gent estava molt animada a tindre palco,sobretot s’ha notat que la gent jove ha apostat per tindre un lloc al recinte de revetles i confirma la bona salut de les festes carletines en un dels actes més multitudinaris i tradicionals com són les revetles».

Els palcos, disposen d’un espai de 2 x 2 m, i el seu preu varia en funció de la seua ubicació en la plaça, respecte a l’escenari dels actes,en qualsevol cas, uns dels factors que determina que uns palco coste més diners que altres és la preferència de les colles per un palco en concret. El pròxim divendres dia 2 tindrà lloc la plantada de palcos a la Plaça Major, cada colla muntara durant la vesprada el seu palco en el lloc que li pertoca, des del qual disfrutaran de les nits de festa fins el pròxim diumenge 11 de setembre.

Els festers 2016 obsequiaran les colles que han pagat més de 800 € per palco amb una peça de formatge, amb una peça de formatge i un pernil per als palcos que han costat més de 1.000 € i una selecció de formatge, pernil i ibèrics per als palcos de més de 1.400 €.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here