Lidia Enguix i Valeria Oliver seran nomenades Falleres Majors d’Alzira este cap de setmana

0
855

L’activitat frenètica de les falles a l’any en què poden ser declarades Bé Immaterial de la Humanitat per la Unesco no es permet cap pausa, per aquesta raó, a la tornada de vacances, comencen els actes protocol·laris per part de la Junta local Fallera d’Alzira.

Lidia Enguix i Valeria Oliver

Lidia Enguix i Valeria Oliver

Aquest divendres 2 de Setembre, a les 21:15 hores, al domicili de Lidia Enguix Palomares es reunirà la comitiva formada per membres de l’Excel·lentíssim Ajuntament de la ciutat d’Alzira, de la Junta Local Fallera d’Alzira, amics i familiars per tal de lliurar el nomenament oficial de Lidia com a fallera major de la ciutat d’Alzira 2017.

Tanmateix el dissabte 3 de Setembre, i seguint el mateix procediment, la mateixa comitiva formada per la casa consistorial i junta local es desplaçarà fins al domicili de Valeria Oliver Garcia del Busto per nomenar-la oficialment com Regina de les falles infantils per al 2017.

Els pròxims actes oficial ja seran la proclamació d’ambdues falleres i la seua presentació oficial al poble d’Alzira marcant aquest el punt d’inici de les unes falles que poden estar marcades per la història.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here