Alzira acomiada els becaris de la Dipu

0
271

Dipu et beca 16 acomiAvui ha tingut lloc al Saló d’Actes municipal l’acomiadament, per part de l’Ajuntament d’Alzira, als/a les 35 seleccionats/des estudiants universitaris/àries o de Formació Professional, que han realitzat pràctiques formatives en els distints departaments municipals. Seguidament, s’ha fet entrega del diploma acreditatiu.

El programa de «LA DIPU ET BECA» ha tingut una durada de 2 mesos (juliol i agost), durant 20 hores setmanals. Les pràctiques s’han realitzat seguint les instruccions de tutories: tècnics o tècniques dels distints departaments de l’administració municipal alzirenya.

Per a Ivan Martinez, regidor d’Ocupació i Promoció Econòmica: «Les pràctiques han donat l’oportunitat a aquests joves de conèixer l’administració per dins i el tracte que se li ofereix al ciutadà, a més, durant aquest període els becaris han suposat un suport important a tots els departaments municipals. No obstant, l’Ajuntament, es compromet a reivindicar majors ajudes per a plans d’ocupació juvenils, entenem que des de les administracions públiques cal posar tots els mitjans a l’abast i igualment l’Ajuntament ha d’instar a la resta d’organismes públics a portar a terme veritables polítiques d’ocupació adreçades a la joventut».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here