Els despreniments del balcó d’un nové pis d’Alzira sols causa danys a un vehicle

0
358
Vorera afectada de la plaça del Regne
Vorera afectada de la plaça del Regne
Els bombers en plena actuació
Els bombers en plena actuació

La Policia Local ha acordonat este migdia un tram de la vorera de la Plaça del Regne davant la caiguda de despreniments d’un balcó de l’edifici «Luz» ubicat en el nº 2 d’esta cèntrica plaça d’Alzira.

Els bombers d’Alzira han netejat la resta del balcó corresponent al nové pis per evitar nous despreniments. Els fets han ocorregut al voltant de les 12:30 hores de hui i afortunadament sols han afectat a un vehicle.

El colpejament dels rajols desprenguts en la vorera ha provocat un soroll tan fort que alertat a més d’un veí de la zona. Segons una testic l’ausència de vianants en un dia festiu com el de hui ha evitat conseqüències molt més greus que les causades a un vehicle aparcat a les rodalies.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here