Els alcaldes agraixen el compromís del València amb els pobles afectats pels incendis

0
407
Els alcaldes de Sumacàrcer, La Barraca i Carcaixent en el Suñer Picó
Els alcaldes de Sumacàrcer, La Barraca i Carcaixent en el Suñer Picó
Les alcaldesses de Xella i Anna
Les alcaldesses de Xella i Anna
L'alcalde d'Alzira Diego Gómez i el regidor Pep Carreres
L’alcalde d’Alzira Diego Gómez i el regidor Pep Carreres

Els alcaldes d’Alzira, Diego Gómez, de Carcaixent, Paco Salom, de Sumacàrcer Txema Peláez i de la Barraca d’Aigües Vives, Vero Almúnia assistiren anit a l’encontre solidari disputat pel València CF i una selecció de Nigèria a l’estadi Lluís Suñer Picó que es va omplir pràcticament.

Tots ells es mostraren agraïts amb la iniciativa del València de donar la recaptació als municipis afectats pels incendis del mes de juny que afectaren a zones forestals de la Ribera, la Costera, la Canal de Navarrés i la Vall d’Albaida.

Salom, l’alcalde de Carcaixent el municipi més afectat amb 2.210 hectàrees cremades destacà la solidaritat del públic «que ha omplit el camp» i «d’un gran club com és el València que dona espectacle i celebra amb el públic este event per regenerar les zones afectades».

Per la seua part l’alcalde de Sumacàrcer i president de la Mancomunitat de la Ribera Alta, Txema Peláez, resaltà la iniciativa «molt loable del València» i al mateix temps «la sensibilitat de la gent davant la bona resposta donada».

Encara que la xifra no és oficial la recaptació ha superat els 30.000 euros segons fons de la UD Alzira.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here