Primeres cues per entrar al Medusa Festival de Cullera

0
508

Medusa festival cues 16Cullera arranca la setmana turística més forta amb cues per a entrar al Medusa

L’arribada dels assistents al festival es produix ja des del diumenge a la nit de forma escalonada i sense incidents

La setmana més forta per al turisme de Cullera ha arrancat amb cues des del diumenge a la nit per a acampar en el Medusa Sunbeach Festival. L’edició del 2016 ha començat este matí amb l’obertura de la zona d’acampada, la qual cosa ha generat una gran expectativa entre els seus fidels seguidors alguns dels quals ja feien guàrdia des d’anit en els voltants del recinte per a agafar un bon lloc.

A partir de les 11 hores, s’han obert les portes de la zona d’acampada. Milers de jóvens han accedit de forma ordenada després de passar un estricte control de seguretat. L’alcalde, Jordi Mayor, juntament amb responsables de l’organització i de les Forces i Cossos de Seguretat ha supervisat en primera persona el procés.

«Malgrat el volum de gent, l’arribada està sent escalonada i tot està transcorrent dins de la més absoluta normalitat», ha destacat Mayor. No obstant això, el primer edil recorda que el volum més important de gent s’espera a partir del divendres, quan començaran els concerts. Per açò ha demanat als assistents al festival que no deixen per a l’últim moment la seua arribada i ha recomanat que facen ús del transport públic, especialment el tren.

Ampli desplegament

Efectius de la Policia Local, la Guàrdia Civil, la Policia Autonòmica i la Gendarmeria francesa s’han desplegat ja a Cullera en el marc de l’ampli dispositiu de seguretat que estos dies s’ha activat en la capital turística de la Ribera per a garantir la seguretat en el municipi.

La zona d’acampada del Medusa s’allargarà enguany durant tota una setmana i compta amb capacitat para al voltant de 10.000 persones. Però són també molts els que han optat per un altre tipus d’allotjament, com a hotels, apartaments o hostals. El sector s’està veient beneficiat també per l’afluència de 120.000 assistents a l’esdeveniment musical que més creix d’Espanya, segons han confirmat des de la regidoria de Turisme. L’impacte econòmic al municipi es calcula en 10 milions d’euros.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here