Pluges i baixada de temperatures de fins 12º per al dimecres als municipis de la Ribera

0
563
Temperatures previstes per a este dimecres a la Comunitat
Temperatures previstes per a este dimecres a la Comunitat

Mapa Comunitat baixada temp 10 agostActivat per a este pròxim dimecres l’AVÍS GROC per pluges i tronades en tot el litoral i prelitoral de la província de València, inclosos els municipis de la Ribera. En qualsevol punt d’aquest sector es podrien arreplegar fins a 30l/m2 en a penes una hora. Este avís estarà actiu des de les 00’00h fins a les 12’00h del migdia.
A més, les temperatures es desplomaran de manera brusca i el mercuri caurà entre 9º i 12ºC a bona part del nostre territori deixant un ambient més típic de finals de setembre o inicis d’octubre. També la situació marítima estarà rebolicada amb àrees de marejada a forta marejada davant del litoral alacantí.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here