Alzira mima la gespa del Suñer Picó per al partit benèfic València-Nigèria All Stars

0
303
El president i directius de l'Alzira hui al Suñer Picó
El president i directius de l’Alzira hui al Suñer Picó

Els cuidadors de la UD Alzira estan mimant estos dies la gespa de l’estadi Lluís Suñer Picó perquè estiga en les millors condicions el pròxim dimecres per al partit entre el València CF i el Nigèria All Stars previst per a les 21:30 hores. Es tracta d’un encontre promogut pel club valencianista amb el suport de la Diputació que destinarà íntegrament la recaptació per ajudar els municipis afectats pels incendis del passat més de juny.

Sembla que fins este migdia s’havien venut el 50% de les 4.700 entrades ficades a la venda. La venda continuarà demà dimarts a les taquilles del mateix estadi pel matí i per la vesprada, mentre el dimecres s’obriran a les 18: 30 hores.

Per ultimar els detalls d’este encontre, este matí s’han reunit a les instal.lacions de l’estadi representants de la Lliga Professional i del València CF. EDl terreny de joc perdrà uns tres metres d’amplària per a la instal.lació de publicitat davant la tribuna de l’estadi.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here