Alzira incrementa el reciclatge en envasos lleugers en el primer semestre de l’any

0
277

Contenidors reciclatge alziraUna vegada finalitzat el primer semestre de 2016, l’Ajuntament d’Alzira ha volgut fer un balanç dels costums dels alzirenys i alzirenyes, quant a reciclatge, en el qual comprovem que també s’ha reduït la generació de residus urbans (fem) en Alzira, respecte a la mateixa època de l’any 2015. Esta dada evidencia la implicació de reciclatge entre els veïns i veïnes de la nostra ciutat.

Pel que fa al reciclatge de paper i cartó, es manté pràcticament l’índex dels últims mesos, encara que on es veu una augment significatiu és en la quantitat d’envasos lleugers replegats els sis primers mesos de l’any.

Indiscutiblement estes dades proporcionades per l’empresa FCC, encarregada de donar este servici a la població d’Alzira, ens aporten una lectura positiva, ja que com més reciclem, menys taxa de tractament de residus haurem de pagar.

Fernando Pascual, regidor de Serveis Públics, destaca que “la bona costum de reciclar ens beneficia, no sols a cuidar el medi ambient, també a conscienciar a tots i totes que generar menys residus ens aportarà benestar econòmic. És un avanç que la ciutat d’Alzira recicle cada vegada més, perquè això voldrà dir que som més conscients de la importància de generar menys fem”.

El departament Serveis Públics, que dirigeix Pascual, prepara una campanya de conscienciació en qüestió de reciclatge per a la tardor. A partir del mes d’octubre podrem vore l’inici d’esta campanya i els seus efectes els podrem avaluar a principis de l’any 2017.

El departament Serveis Públics, que dirigeix Pascual, prepara una campanya de conscienciació, en qüestió de reciclatge, per a la tardor. A partir del mes d’octubre podrem vore l’inici d’esta campanya i els seus efectes els podrem avaluar a principis de l’any 2017.

e

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here