Luis Manjón nou tècnic de l’Alzira Futbol Sala

0
556

Alzira F. Sala Luis ManjónLa parcel·la física de l’equip riberenc estarà en mans d’Agustín Garrigues

L’Alzira Futbol Sala ja té entrenador. Luis Vicente Manjón, nivell II, serà l’encarregat de dirigir l’equip de la Ribera Alta durant el curs 2016-2017 en el grup XIV de la 3a Divisió. El tècnic de 52 anys ha estat vinculat al futbol sala des de l’adolescència, primer com a jugador i ara com a entrenador.

Després d’una dècada dins del terreny de joc, la seua relació amb el 40×20 continuà des de la banqueta, on ha dirigit diversos equips de la Comunitat, entre els quals destaca l’ascens a Nacional ‘A’ que va aconseguir amb el Borriana l’any 2008 després de proclamar-se campió de lliga.

Manjón no estarà sol en l’staff tècnic. Agustín Garrigues, llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport tindrà la tasca de preparador físic i serà amb qui treballarà braç a braç per tal de traure el màxim rendiment de cada jugador. La porteria també tindrà sessions autònomes de la mà de l’exporter alzireny Sergio Garrigues.

Manjón: “L’Alzira FS sempre ha tingut molt de nom”

El nou tècnic destaca el caràcter “atractiu” del renovat projecte de l’equip riberenc. “Que torne gent de la casa, jugadors alzirenys que han crescut ací i han defés aquesta camiseta és un punt afegit”, comenta l’entrenador. Els objectius per a aquesta primera temporada de relació esportiva estan clars, “primer la permanència i si es pot més, millor”. 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here