El I Circuit Jazz a la Fresca d’11 pobles supera els 2.000 espectadors

0
395

Jazz al carrer pobles públic

El circuit, que ha passejat cinc formacions de jazz per 11 pobles de la Ribera, la Costera i la Canal de Navarrés, ha aconseguit superar els 2.000 espectadors i té ja peticions de municipis per a entrar a la segona edició.

La valoració general ha sigut molt bona, tant per part dels alcaldes i regidors de cultura dels  municipis que hi han format part com dels grups participants. “Es una demostració de què per a vore actuacions de qualitat no cal anar-se’n a una ciutat gran– afirma Aureli Doménech, qui ha coordinat el circuit junt amb David Pons- en este cas, ha sigut la voluntat dels alcaldes d’aconseguir tots junts oferir als seus pobles un tipus de música que d’altra manera és difícil que arribe”.

El circuit s’anunciava a principis de juny, amb un cartell dissenyat per l’artista plàstic Adrià Pina. Va començar el 17 de juny a la Llosa de Ranes i ha acabat este cap de setmana a Cotes, passant per Beneixida, Benimodo, Bolbaite, l’Alcúdia, Sumacàrcer, Alcàntera de Xúquer, Càrcer, Gavarda i Antella. Deixant a banda les diferències donades pel nombre d’habitants de cada població, pràcticament a totes elles ha hagut més públic del que s’esperava.

De fet, sembla que la majoria dels pobles participants ja han confirmat que volen entrar al circuit en la segona edició, i alguns alcaldes i alcaldesses que no estaven presents en esta, han mostrat interès per participar en la pròxima. També diverses formacions jazzístiques s’han posat en contacte amb la organització oferint-se per a participar al circuit.

“Ha sigut una experiència molt enriquidora – ens conta David Pons, coordinador i regidor de cultura de Sumacàrcer-, tant que ja estem pensant a diversificar l’oferta, incloent també exposicions d’arts plàstiques i d’altres manifestacions artístiques al voltant del món del Jazz”

 Sembla que el Circuit pot ser l’inici d’una experiència cultural més ambiciosa, sempre amb la filosofia d’aprofitar l’aposta en comú dels pobles menuts de les comarques d’interior per aconseguir, entre tots i per a tots, el que cadascú no podria en solitari.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here