Carlet promou un Pla d’Ocupació per a desocupats

0
410

Hui ha començat el període de treball del Pla d’Ocupació Municipal (POM) que ha promogut l’Ajuntament de Carlet per a fomentar l’ocupació en l’àmbit local a causa de les circumstàncies econòmiques actuals. Este pla d’ocupació va destinat a persones desempleades pertanyents generalment a aquells col·lectius més desfavorits i que més estan patint la falta d’ocupació.

El nombre de contractacions és per a un total de 19 persones desempleades, amb un contracte de 3 mesos i amb una duració de 25 hores setmanals. Per a este Pla d’Ocupació Municipal s’ofereixen 4 places d’auxiliar administratiu, 4 de conserge, 4 de netejadora, 2 d’oficial d’obrer i 5 peons d’obra. En la selecció dels treballadors desempleats es tindrà en compte la situació econòmica i social dels sol·licitants. L’aportació total de l’Ajuntament de Carlet per a la realització d’este projecte és de 61.867,12€.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here