24 persones aturades conclouen dos tallers ocupacionals a Carlet

0
428

carlet taller ocupació 16Des de mitjans de novembre del 2015 l’Ajuntament de Carlet té en marxa el Taller d’Ocupació ‘El Parc’. La iniciativa pretén augmentar les possibilitats d’inserció laboral d’un grup de 24 desempleats del municipi majors de 25 anys. El projecte ha rebut el finançament de la Generalitat Valenciana i del Fons Social Europeu.

El taller ‘El Parc’ compta amb un total de 24 alumnes dividits en dos especialitats formatives: Atenció sociosanitària a persones en el domicili i Pintura decorativa en construcció. L’Ajuntament de Carlet aposta per iniciatives com els tallers d’ocupació, basats en la formació dual, que permeten la qualificació dels alumnes al temps que, fruit de la seua activitat professional, es realitzen obres o es presten serveis d’interés per a la població.

Este programa d’ocupació, que té una durada de nou mesos, conclou el pròxim 15 d’agost i durant este temps els alumnes són contractats a través d’un contracte per a la formació. Durant el curs, han combinat la seua preparació teòrica amb pràctiques. En el cas dels alumnes de pintura, han desenvolupat el seu treball als col·legis, al conservatori i en diversos edificis municipals. D’altra banda, els alumnes d’atenció sanitària a persones en el domicili han desenvolupat la seua tasca en l’àrea de serveis socials i han atés persones dependents.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here