La suecana Maduixa Teatre preestrena «Mulïer» en Sumacàrcer

0
352

Maduixa teatre MulierLa companyia de Sueca, guanyadora del premi Max al Millor Espectacle Infantil en 2015, va a provar per primera vegada als carrers de Sumacàrcer la seua darrera creació, Mulïer, que s’estrenarà oficialment al prestigiós Festival de Teatre de Tàrrega.

No és la primera vegada que Maduixa teatre fa un espectacle al poble de la ribera “l’any passat – ens comenta el regidor de Cultura, David Pons– ja ens van visitar amb Tam Tam, i va ser una experiència magnifica per als veïns del poble i també per a la companyia, per això enguany podrem ser els primers a gaudir del seu nou muntatge”.

Des de la regidoria que encapçala David Pons, s’està fet una aposa decidida per donar suport a totes aquelles experiències musicals i d’arts escèniques que estiguen a l’abast d’un poble menut, “volem oferir als veïns i veïnes actuacions de qualitat i de les darreres tendències artístiques,- afirma- sense haver d’eixir del poble”

El muntatge que es podrà gaudir proper dissabte a les 11 de la nit, amb direcció de Joan Santacreu i coreografia de Mamen García,  és un espectacle de dansa de carrer sobre xanques, interpretat per cinc ballarines, que investiga els límits físics amb la dansa i l’equilibri, el moviment i la poesia, la força i les emocions. Una peça que neix de la necessitat d’explorar la identitat femenina a través del joc corporal, posant l’accent en la imatge, la poètica visual i la narració. Un homenatge a totes les dones que durant segles d’opressió han lluitat i segueixen lluitant per mantenir viu el seu jo salvatge i que reclamen el dret a ballar i a córrer lliurement pels carrers i les places de la nostra societat.

L’espectacle serà estrenat oficialment a FiraTàrrega, el mercat internacional de les arts escèniques que té lloc anualment a Tàrrega el segon cap de setmana de setembre. Fundada el 1981, és un gran aparador de l’actualitat escènica, amb interès especial en les arts de carrer, els espectacles visuals i els no-convencionals.

Per a aquells que vulguen començar la festa abans de l’actuació, els Festers han organitzat un sopar al qual es pot apuntar tothom.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here