Les falles de Carcaixent destituixen el president de la JLF Juan Lluesma

2
651
Juan Lluesma
Juan Lluesma

Juan Lluesma ja no és el president de la JLF de Carcaixent, deu comissions presentaren una moció de censura en la reunió celebrada el passat dilluns i aconseguiren destituir-lo tot i la resistència numantina del màxim dirigent que amenaçà al món faller carcaixentí en endur-se a la futura fallera major, que és la seua filla i a la cort d’honor que ell havia previst per al pròxim exercici.

La responsable de Protocol que va ser fallera major en 2015, Cristina Chuliá va dimitir immediatament davant el seu desacord amb la decissió unilateral de Lluesma, que va ser elegit el passat mes d’abril amb 8 vots a favor 4 en contra i un vot nul.

La destitució ha estat motivada pel gran malestar que va produir la marginació de les actuals falleres majors, Alexandra Bou i Laia Chorro, en un acte al que havien sigut convidats per la JLF de Dénia. Lluesma, sense consultar amb cap membre de la JLF, va decidir que les falles de Carcaixent estigueren representades per les dos futures falleres majors, provocant així un autèntic terratrèmol entre el món faller carcaixentí.

Ara un procés democràtic elegirà el nou president de la JLF entre els dos candidats que, al pareixer, es presentaran.

2 Comentarios

  1. Jajaja, que se lleve su hija tranquilamente, no la echaremos de menos. Hay una palabra para definir a este personaje pero no la voy a decir porqué ya se que no me van a publicar este mensaje. Adieu mon cheri, adieu.

  2. Però al President de la JLF no el nomena l’Alcalde.
    Si es així, també deura ser l’Alcalde qui el destituixca, no ?.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here