El govern d’Alzira considera que les Festes de Sant Bernat 2016 són «l’inici d’un canvi»

0
545

Sant Bernat Dj 16Les festes de Sant Bernat Alzira 2016 han arribat al final amb una valoració molt positiva. Estes primeres festes, organitzades íntegrament per l’equip de govern actual, han omplit parcs i places de xiquets i xiquetes, de grans i menuts. Ha estat un repte, encara que queda molt de camí per recórrer fins que el canvi a unes festes de totes i tots siguen possible.

La gran recompensa d’este l’equip de govern es vore com veïns, veïnes, turistes, visitants de la Ribera  i d’altres punts del país, han disfrutat d’uns actes elaborats amb il·lusió i molt de treball. Dotze ubicacions de la ciutat han sigut protagonistes de l’acceptació de les festes de 2016 i, a més, hem comprovat que el respecte als recintes i el comportament cívic de tots, ha sigut exemplar.  Mostra d’això es l’impecable estat i la imatge que tenen totes les instal·lacions i ubicacions on s’han celebrat els concerts i actes, o les escasses tres intervencions que ha fet Creu Roja durant els deu dies que s’han celebrat les festes i que, segons ens informen, han sigut resolts en les mateixes instal·lacions, a excepció d’un jove que va ser traslladat a l’hospital de la Ribera per confirmar que no patia cap lesió, després d’una discussió.

Hem de destacar algunes de les novetats que han tingut moltíssima  acceptació, com les activitats infantils en les diferents parcs i places d’Alzira, o el sopar solidari organitzat per la Junta Local Fallera, que va arreplegar 1.200€ i va reunir unes 600 persones. També les nits a la Plaça Major o al Parc Pere Crespí disfrutaren d’un gran número de públic.

Si parlem dels concerts, cal destacar que  l’èxit del Tribut a Queen que va reunir al Camp d’Esports Venècia prop de 1.800 persones, o la nit del 23 de juliol amb els concerts de la Dipu i Fangoria als que acudiren prop de 5.200 persones.

Segons Isabel Aguilar, regidora de Festes: “prop de 10.000 persones han disfrutat dels concerts de Sant Bernat al Camp d’Esports Venècia i al Recinte Firal, a banda dels que acudiren a les actuacions del Gran Teatre, la Plaça Major i el Parc Pere Crespí, amb un gran número de públic. Volem continuar treballant amb esta línia, fent partícips als veïns i veïnes d’Alzira i de les poblacions de la comarca a través de l’Assemblea Consultiva de Festes i tantes altres ferramentes al nostre abast. Vull agrair, personalment a tots els alzirenys que s’han apropat a felicitar-nos per les festes d’este 2016. Això vol dir que anem pel bon camí”.

Per altra banda, l’alcalde Diego Gómez declara que “també han tingut gran acceptació altres activitats no pròpiament festives, però lligades molt estretament amb les festes, com són: la multitud d’activitats esportives que s’organitzen des de fa anys, les activitats culturals i les lligades al comerç i al turisme. Perquè estes festes també han de servir per a reforçar Alzira en la seua capitalitat comarcal. Per això, hem d’aprofitar estes dates per “exportar” Alzira a l’exterior i donar a conèixer tot allò bo que tenim per oferir”.

Les festes de Sant Bernat no serien possible sense l’equip de persones que, dia rere dia, estan pendents de cada detall i de controlar que tot es conduïsca de la millor manera possible. A ells agraïm especialment tota la faena, la dedicació i la quantitat d’hores que han fet per a complir amb l’objectiu marcat, com també als membres de la Policia Local, Protecció Civil i Creu Roja per la seua professionalitat.

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here