Cullera i Sueca milloren la prestació de serveis al Mareny de Sant Llorenç

0
339
  1. Cullera Sueca comunicat. Els ajuntaments de Cullera i Sueca han mantingut una reunió de treball este matí al Mareny de Sant Llorenç per tal d’encetar una línia de col·laboració que atenga les reivindicacions veïnals d’esta pedania, fonamentalment centrades en la reordenació del trànsit i la recollida de residus.

En la trobada han participat els alcaldes de les dues ciutats, Raquel Tamarit i Jordi Mayor, acompanyats per distints integrants dels seus respectius equips de govern i de tècnics municipals.

Després d’estudiar sobre el terreny la problemàtica, els dos municipis han acordat:

  1. Prendre les accions necessàries per a regular el trànsit a l’avinguda de la Mediterrània —coneguda popularment com a carrer de la Ratlla del terme—.

Este vial enregistra a l’època estival una alta densitat de circulació, ja que comunica directament amb la platja i a més a més és utilitzat pels clients d’un popular forn que s’emplaça en la zona. La massiva afluència causa molèsties als veïns i genera problemes de seguretat per la qual cosa els dos alcaldes s’han mostrat predisposats a implementar les mesures necessàries per a millorar esta situació.

  1. Així mateix, s’estudiaran fórmules per a la creació de noves places d’estacionament i evitar el col·lapse de la pedania, especialment als caps de setmana de l’estiu.
  1. Els ajuntaments dels dos municipis de la Ribera Baixa compartiran també les despeses de senyalització de la via pública. Cal recordar que la citada avinguda s’emplaça entre els termes municipals de Cullera i Sueca i, per tant, la gestió dels serveis és compartida pels dos ajuntaments.
  1. D’altra banda, s’optimitzarà la recollida de residus sòlids urbans, que actualment es presta per part dels serveis municipals de Cullera i Sueca, duplicant esforços de forma innecessària. Tamarit i Mayor han acordat dotar de més contenidors la zona i delimitar l’àrea de recollida on actua cada població.
  1. Els dos ajuntaments manifesten la seua voluntat de seguir treballant conjuntament amb l’objectiu d’incrementar els esforços que milloren la qualitat de vida dels veïns del Mareny de Sant Llorenç i suposen una millor prestació dels serveis municipals.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here