Fangoria tancarà esta matinada les Festes de Sant Bernat 2016 d’Alzira

0
510
Fangoria
Fangoria

El grup de música electrònica integrat per Alaska i Nacho Canut «Fangoria» ficarà esta matinada el punt i final a les Festes de Sant Bernat 2016 d’Alzira, que oferirà, abans, el musical Pekados a la Plaça Major, una nit de discomòbil, la semifinal de Sona la Dipu i el castell musical de focs d’artifici a la Plaça de la Generalitat. Este migdia els veïns d’Alzira podran gaudir pel centre de la ciutat amb la música al carrer gràcies a distintes xarangues de la Societat Musical d’Alzira.

Programació

Hui dissabte 23

Plaça Major, a les 22.30 hores.
Espectacles La Unión presenta
PEKADOS – The musical
7 Pekados és un recorregut musical i en clau d’humor, per les passions més baixes del ser humà que es veuen reflectides en forma de pecat. Els set pecats capitals han servit per a inspirar milers de pàgines de la literatura universal. En esta ocasió serà la música l’encarregada de guiar este viatge per les nostres parts més fosques.

En finalitzar el musical CASTELL DE FOCS D’ARTIFICI, a la plaça de la Generalitat.

Recinte Firal
A les 23 hores. Semifinal de Sona la Dipu
A les 00.30 hores: Concert de FANGORIA – Gira Canciones para robots románticos
Fangoria és un grup espanyol de música electrònica format per Alaska, que proporciona la veu principal, i Nacho Canut que s’ocupa dels teclats i ocasionalment del baix. Fangoria ha venut al voltant d’un milió de discos en tot el món.
Entrades anticipades: 5€. Dia del concert en taquilla: 10€. (+ despeses de distribució)
Venda d’entrades: en www.instanticket.es (les 24 hores), al 902444300 (de 8 a 23h), a la taquilla del Gran Teatre (dimarts i dijous de 19.30 a 21 h), i en les plataformes ticketvip i ticketmaster.

I a continuació, Nit de discomòbil amb la participació de DJ GARCHY.
Actuarà a Alzira Dj Garchy que ha recorregut tot el món des de Hong Kong , Ibiza, Mèxico DF i Dubai . Ha compartit escenari amb Steve Angello, Nikki Romero, Diego Miranda , Abert Neve. Este ens delitarà amb una sessió de música comercial&house.

Regidoria de Festes. Ajuntament d’Alzira.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here