El PP d’Alzira critica a l’equip de govern per una pintura del grup d’artistes plàstics locals

0
294
La pintura de la polèmica
La pintura de la polèmica

Des del grup popular de l’Ajuntament d’Alzira volem mostrar la nostra disconformitat amb una de les pintures que es van realitzar dissabte passat 16 de juliol de 2016 en l’activitat “ART A la VILA ALZIRA, Jornada d´encontre d´artistes plàstics i visuals” que formava part del programa de festes Sant Bernat 2016 que organitza l’Ajuntament d’Alzira.

D’entrada el nostre respecte i suport a l´Associació Cultural d’Artistes Plàstics i Visuals d’Alzira i Comarca i a tots els artistes que pertanyen a aquesta.

Considerem que aquesta jornada de trobada d’artistes és una activitat cultural molt interessant per al nostre patrimoni cultural.

Des d’aquest grup polític volem destacar que La Vila d’Alzira està declarada Bé d’Interés Cultural, amb la categoria de Conjunt Històric pel Consell de la Generalitat i açò implica ser molt respectuosos amb les normes de protecció establides en la declaració del Conjunt.

La pintura amb la qual vam mostrar la nostra disconformitat és la realitzada en el Carrer Salvador Enguix i creiem que no és digna de formar part d’un Conjunt Històric com l’és la nostra Vila. No entrem en la qualitat d´aquesta, ni del bon o mal gust de la mateixa i ni tan sols el lloc triat per a la seua ubicació, que també es podrien qüestionar. Volem mostrar la utilització inadequada de l’escut de la nostra ciutat i sobretot la poca o nul·la importància que a aqueix detall se li dóna per part del tripartit que forma l’equip de govern de la nostra ciutat.

Els símbols representen als ciutadans d’Alzira i la seua utilització inadequada ofén als alzirenys o almenys a gran part d’ells.

Des del Grup Popular demanem a l’equip de govern que intente solucionar aquesta falta de respecte.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here