El cantautor Joan Amèric retorna este diumenge als seus orígens

0
525
Joan Amèric a Alzira
Joan Amèric a Alzira

Demà, 24 de juliol, el cantautor alzireny, oferirá un concert a la Barraca d´Aigües Vives, poble natal del seu pare, i on Amèric va passar part de la seua infantessa.

DirectaMENT és una proposta que agermana bellesa i compromís dins d’un univers de cançons, idees i somnis. L’espectacle, presentat a l’Auditori de Barcelona, ha rebut el PREMI BarnaSants al MILLOR CONCERT de la secció oficial. Es tracta de la primera vegada que el prestigiós festival internacional atorga el seu guardó a un artista valencià. Aquest reconeixement, per tant, representa també un motiu de satisfacció comuna. A DirectaMENT el cantautor d’Alzira Joan Amèric recrea, des d’angles sonors actuals, un grapat de cançons que ja formen part de la banda sonora d’una generació i les combina amb temes nous.

És alhora una invitació a noves oïdes i una cucada d’ull als seguidors. La dinàmica del concert juga amb entrades i eixides de músics, duets, solos i diverses intensitats que es mouen des de l’intimisme a la potència completa d’una banda electroacústica, encara que en aquesta ocasió, el concert és totalment diferent, per la càrrega sentimental que comporta. Amb l’elogi unànime de la premsa especialitzada i el recolzament d’un públic càlid, DirectaMENT ja s’ha passejat per escenaris i festivals de referència del nostre àmbit cultural i lingüístic, com el Palau de la Música Catalana, el Festival Grec o el Camallera Cançó, entre altres. Cal ressenyar també les presentacions fora del nostre país, com les de Madrid o l’Uruguai… Després d’anys d’impossibilitats i boicots creiem que l’hora de la cultura arriba directament al País Valencià.

Demà ens espera un concert, on veurem la faceta més personal del cantautor, que és l´amor que professa al seu pare i al seu poble natal. Serà a les 20 hores al Saló d’Actes del Teatre de La Barraca d’Aigües Vives.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here