Remember Queen i Dani Miquel hui en les Festes d’Alzira

0
564

En la programació festiva de Sant Bernat destaca hui dimecres el Remember Queen que tindrà lloc al camp d’esports de Venècia a partir de les 22:30 hores i l’actuació de Dani Miquel «El cantacançons» a las Plaça Major des de les 20 hores.

Programació
Hui dimecres 20

Parc Pere Crespí, a les 19.30 hores
Actuació infantil per als menuts de la casa.
PEQUEDISCO a càrrec de Condidorets.

Recinte Firal, de 18 a 22 hores
Especial MULTIAVENTURA
Paint ball urbà, rocòdrom, pont tirolés, activitat Funball I activitats recreatives (futbolins + taula airhockey + billar), circuït triangular aventura amb pont tibetà, slackline i passarel•la, pista “Active sport skate”.

Plaça Major, a les 20 hores
Actuació musical per a tota la família.
DE VINARÓS A ORIOLA EL PAÍS VOLA.
Dani Miquel “El cantacançons” i els MA-ME-MI-MO-MÚSICS visiten les festes de la ciutat d’Alzira, per a fer-nos ballar, cantar i passar-nos-ho de allò més bé.

Camps d’Esports de Venècia, a les 22.30 hores
Actuació musical
Remember Queen
MundoTributo Producciones Musicales S.L., presenta el musical Queen “Remember Queen” amb l’artista en exclusiva Piero Venery.

Entrada: 3€. Venda

Tributo a Queen
Tributo a Queen

d’entrades: en www.instanticket.es (les 24 hores), al 902444300 (de 8 a 23h), i a la taquilla del Gran Teatre (dimarts i dijous de 19.30 a 21 h)

Compra l’abonament per als concerts de REMEMBER QUEEN (dimecres 20) + SECOND / MISS CAFFEINA / ELEFANTES (dijous 21) i CHENOA (divendres 22), per 8€.

Regidoria de Festes. Ajuntament d’Alzira.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here