Mati Cuenca elegida per fer els vestits de les falleres majors d’Alzira

0
679

Mati Cuenca guanya Conc IndumenMati Cuenca Indumentària Valenciana, guanya el I Concurs d’Indumentaristes Falles Alzira 2016”.

Hui s’han reunit els membes del  jurat per a deliberar i decidir qui seria el guanyador/ra del I Concurs d’Indumentaristes Falles Alzira 2017.

Mati Cuenca Indumentaria Valenciana, ha sigut la elegida d’entre cinc comerços locals, que presentaren els seus presupostos, amb diversitat de producte i qualitats, per a realitzar els vestits de les Falleres Majors, i cort d’honor, de l’exercici 2016-2017.

Recordem que la decisió de realitzar un concurs públic per la elaboració dels vestits de les falleres majors i cort d’honor, es va acordar en el seu moment, per part de l’Ajuntament i la Junta Local Fallera. D’esta manera es pretén posar en valor la professionalitat i el gran treball que suposa confeccionar uns vestits d’estes característiques.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here