Els veïns de la Vila denuncien que els vehicles invadixen dos places reservades als vianants

2
531
Imatge de les places del Carbó i Sufragi ahir
Imatge de les places del Carbó i Sufragi ahir
Una senyal molt poc respectada
Una senyal molt poc respectada

L’Associació de Veïns de la Vila ha denunciat de forma reiterada, des de fa uns anys, a l’Ajuntament d’Alzira que els vehicles «no respeten» les zones reservades als vianants de les places del Sufragi i del Carbó i que fins i tot aparquen, «amb impunitat», durant hores especialment els caps de setmana.

«Els divendres i dissabtes per les vesprades i nits solen haver una quinzena de vehicles dalt de la vorera impedint els pas dels vianants» comenta a Riberaexpress la presidenta de l’associació, Maribel Corts, qui afegix que «dalt de les voreres de l’Avinguda Luis Suñer, per exemple, no es veu mai cap vehicle aparcat».

Sense horari de càrrega i descàrrega

La directiva espera la resposta a la seua problemàtica, des que fa dos mesos va enviar una carta a l’Ajuntament, explicant, amb detall, com una zona destinada als vianants es invadida a diari pels cotxes. Crida l’atenció que tot i haver comerços i bars a la zona no hi haja un horari reservat per a la càrrega i descàrrega lamenta la presidenta.

Els vehicles que accedixen a les dos places pel carrer del Mur, tot hi estar senyalitzat la restricció, aprofiten que no hi cap pivot que ho impedisca i que es puga circular perquè els cotxes del veïnat puguen accedir als garatjos dels Jutjats, d’Hisenda i d’una finca del barri.

Soroll a la Vila

Aprofiten també el solar ubicat front la Policia Local per evitar el pivot situat, recentment, a l’alçada del forn, segons els dirigents veïnals que també es queixen del soroll que especialment en estiu s’escolta en la zona «produït pels clients d’un bar».

El següent pas de l’Associació de Veïns La Vila serà el de explicar el problema, exposar les seues queixes i reclamar mesures en l’assemblea prèvia al plenari previst per al dimecres de la próxima setmana.

Riberaexpress

2 Comentarios

  1. Esperem una resposta, per part del consistori, ja que es sabedor d·aquest fet de fa molt de temps, el consistori d·abans tamve heu sabia , i no va fer cas..
    ,De
    fet la policía local passa per la plaça del Carbo, i de vegades hi han cotxes i no fan res,,,

  2. La policía hace la vista gorda en cosas que no debería, y en otras que no son importantes es en lo que se fijan, hacer si alguien les da un toque de atención pero para servicio del Ciudadano, no solamente para Recaudación

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here