L’Ajuntament i Alzicoop inicien la campanya contra la mosca de la fruita

0
333

MOSCA FRUTA

Per part de la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament rural es dóna començament a la campanya contra la mosca de la fruita en varietats extra primerenques de cítrics (Marisol, Clausellina, Okitsu, Oronules, Oroval i altres).

Des de la regidoria d’Agricultura enguany esta campanya es desenvoluparà en col·laboració amb la Cooperativa Alzicoop i consistirà en el subministrament de producte fitosanitari i proteïna hidrolitzada i, en parcel·les de producció ecològica reconeguda, en el subministrament de Spinosad.

Les persones interessades en estos productes hauran d’inscriure’s prèviament en la Cooperativa Alzicoop (Departament de subministres) fins al dia 27 de Juliol.

 

Per a més informació es pot telefonar al 96 240 40 80 i al 96 245 92 69.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here