El Ral.li Humorístic d’Alzira un desastre d’organització / Opinió: Patrícia Llácer

1
530
El ral.li del passat dissabte a Alzira
El ral.li del passat dissabte a Alzira

Després de 9 edicions, el ral·li continua estant un verdader desastre quan a organització, les notes de les proves mal redactades, sense hores límit especificades, amb unes faltes ortogràfiques i gramaticals que li donen risa fins i tot a un xiquet de primària, una endevinalla en Castellà!! Perdona!!?? En serio?? Està és la defensa de la vostra llengua i la vostra cultura com a Festa d’Interès Turístic que som??

Tot açò rematat en la prepotència i mala educació d’algun que altre membre de la Junta Local. Ahir en la taula d’entrega de les proves se’ns va qualificar com a «curtes» per no entendre una prova mal redactada per la seua part, bo, igual sóc curta però tinc prou més educació que molts de vosaltres. És una verdadera llàstima que gent amb eixe nivell de incompetència i poc saber estar forme part d’una Junta Local que representa a tots els fallers d’Alzira.

 

1 Comentario

 1. Patricia Llacer, per escomençar sapies que el que fa algo te el risc de equivocarse, segurament el que no fa res no se equivoca.
  Lo segon es que para alardejar de educació noa que tindrela cosa que tu ni la coneixes, yo no se lo inteligent que seras pero para buscar bronca correguente totes les reds socials en de tindre ben poca.
  Saps o deuries saber que per les queixes nian altres conductes on se donen totes les explicacions que es tinguen que donar.
  Em pareix lamentable que montes tanta burrera per unes faltes de ortografia les cuals es reconeix que niaben (per cert yo no soc ningú catedratic i en aquest escrit niauran moltes faltes) som humams i mos equivoquem i crec que mo mos mereiguem que se mos falte al respete com tu eu fas.
  La proba que esta en castellá (te recorde que es una llengua oficial al igual que el valenciá) si tingueres la minima decencia de voles entendrela vories que no es per rasgarse les vestidures.
  Nomes em queda una coseta per dir, i eu faig a titul personal, la gent com tu que nomes mira els errors menospreciant a la gent que desinteresadament treballem per la mostra festa sou els que enquisteu tot un colectii de varios mils de persones.
  Si creus que eres tan valida te xonvide a que treballes junt a nosaltres per poder engrandir mes nostra festa.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here