Dimitix Cristina Chulià en sustituir les futures falleres majors de Carcaixent a les actuals en Dènia

3
557
Andrea Lluesma i Sandra Martos en les Carrosses de Dènia
Andrea Lluesma i Sandra Martos en les Carrosses de Dènia

La responsable de Protocol de la JLF de Carcaixent, Cristina Chuliá, presentarà la seua dimissió en les pròximes hores davant «la falta de respete» que al seu juí ha mostrat l’actual president Juan Lluesma per enviar a les carrosses de Dènia les futures falleres majors en lloc de les actuals, amb el desconeiximent de la resta de la directiva.

A la invitació de la JLF de Dènia Lluesma va enviar a la desfilada de les carrosses de Dènia celebrada ahir a les que sembla seran les falleres majors de Carcaixent el pròxim exercici; la seua filla Andrea Lluesma i la xiqueta Sandra Martos.

«A mí no m’avisà ningú el president està fent el que li dona la gana, per això esta mateixa vesprada o demà presentaré la meua dimissió, no vaig a permetre que em torne a passar», assegurava la que va ser fallera major de Carcaixent 2015 a Riberaexpress. Chulià considera «molt greu que haja apartat a les actuals falleres majors, Alexandra Bou i Laia Chorro, decissió que va pendre sense consultar-ho amb cap membre de la JLF «, afegia evidenciant la seua indignació.

També recorda com en la presentació del «bocetos» que va tindre lloc al Magatzem de Ribera «es va negar a que Alexandra i Laia pujaren a l’escenari, ja va ser un mal inici d’esta junta».

I a més la cap de Protocol de la JLF lamenta que després del gran malestar que causat este cas en el món faller carcaixentí, «dos dies després no ha demanat disculpes, l’únic que ha fet és donar escuses com que m’he precipitat».

Cristina Chuliá, tenia previst entrevistar-se a última hora de hui amb la regidora de Festes, Rosa Nicolau, i tot seguit presentar la seua dimissió irrevocable.

3 Comentarios

  1. En realitat el que deberia dimitir es el sr. Lluesma. No se pot ser mes torpe, en tall de traure a pasejar a la seua filla que no te ninguna culpa de la actuacion del pare. Lluesma go home.

  2. Juan lluesma acabas de entrar… pero vete yaaaaa.
    Muy bien hecho cristina con gente asi no vale la pena mezclarse

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here