L’Alzira invertirà 70.000€ en un equip «molt canterà però preparat per donar alegries»

0
482
Juan A. Sanjuán i Dani Ponz hui en el Suñer
Juan A. Sanjuán i Dani Ponz hui en el Suñer
Sanjuan Ford Valsur-Car Suñer
Els vehicles Ford de Valsur-Car amb la UD Alzira

El president Juan Antonio Sanjuán i el tècnic Dani Ponz han donat a conèixer hui les característiques del nou projecte de la UD Alzira que pretén fer una plantilla més canterana que altres temporades «però preparada per donar alegries».

El club mantindrà els preus dels abonaments i afegirà un nou de 20 euros per als joves de 14 a 20 anys. A més els pares dels futbolistes de l’escola rebran un carnet gratuït, «per generar l.lusió entre els joves i implicar a més gent» segons Sanjuán. El nou president ha anunciat que el Grupo Mazo renovarà el patrocini, mentre Alpesan coninuarà donan suport al primer equip.

Pel que fa a la confecció de la plantilla el club blaugrana ha renovat a Castanyer, Quique, Gisbert, Mauro i Abel, i confia en poder renovar a tres o quatre jugadors més. D’altra banda ha contractat a Vicent Dols per a la porteria, el lateral esquerrà José Alberto, el central Gomis, el mig centre Carlos Prieto i el defensor central Kike Torrent. De la cantera passaran al primer equip a Àlex Martinez, Rafa Hervás, Fontana i Rober Fernández. Segons Ponz «restaran 6 places per a jugadors importants». Algún d’ell podria procedir d’alguna cessió feta pel València com el cas del defensa Kaiser però «no serà fàcil perquè estos jugadors estan molt sol.licitats».

El tècnic de Sollana assegura que el VI serà el «grup de la mort» en el que «hi han set o 8 equips d’elevat pressupost». Per tant l’Alzira eixirà amb «l’objectiu inicial de salvar la categoria» però també de «guanyar tots els partits amb un equip molt ofensiu que apretarà dalt i amb la intenció  de tindre la iniciativa en el joc».

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here