L’Alzira fitxa el defensa central «Kike» procedent del Real Oviedo

0
382
Kike esta vesprada en Venècia
Kike esta vesprada en Venècia

Enrique Torrent Rallo «Kike» (València, 1994) defensa central de 22 anys que la temporada pasada jugara en el filial del Real Oviedo és la última incorporació de la UD Alzira.

Kike que medix 1,87 metres i pesa 74 kg es va fer futbolista en la cantera del Levante UD, equip amb el que es proclamà subcampió de lliga en la categoria Divisió d’Honor Juvenil.En la temporada 2014-15 va defensar els colors blaugranes del At Levante en 3ª divisió i la temporada última milità en l’Oviedo B de la 3ª divisió asturiana.

El seu valedor Dani Ponz ha manifestat a Riberaexpress que es tracta d’un defensa que pot jugar tant de central com de lateral zurdo i a més de la seua alçada que li permiti anar bé de cap destaca «per la seua bona eixida de baló».

El nou jugador blaugrana ha signat esta vesprada el contracte en les instal.lacions de Venècia amb la presència tant del tècnic com del nou president Juan Antonio Sanjuan que s’ha mostrat molt satisfet per esta incorporació.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here