El Festival de Bandes i Les Raboses inicien el divendres els concerts de Sant Bernat a Alzira

0
378

Festival Bandes Sant BernatEl Festival de Bandes de Sant Bernat 2016, que contarà amb les actuacions de la Societat Musical d’Alzira i la Unió Musical d’Albaida, junt el concert de la Colla de les Raboses inicien este divendres els concerts musicals de les festes patronals de la capital de la Ribera que s’allargaran fins el pròxim dia 23, festivitat dels patrons d’Alzira Bernat, Maria i Gràcia.

La Colla de les Raboses actuarà a les 20:30 hores al claustre de la Casa de la Cultura, mentre el Festival de Bandes començarà a les 22 hores a la Plaça del Carbó.

El dissabte dia 16 actuaran al Camp d’Esports de Venècia a partir de les 24 hores l’Orquestra Renacer i Los Magnos. A més hi hauran minolimpiades a Venècia de diferents comissions falleres, una jornada d’encontre d’artistes plàstics al llarg del matí que alternaran els carrers de la Vila amb el Passeig Fluvial i el IX Rally Humorístic que arrancarà a les 8 de la vesprada.

A més grups de la Societat Musical d’Alzira portaran la música a les distintes zones comercials de la Vila, Pérez Galdós i Pere Crespí.

Per al diumenge 17 de juliol està programada l’actuació dels Tenors de la Ribera, junt Miriam Soto i Valen-tin al Gran Teatre des de les 19:30 hores.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here