Liciten el projecte de la redona de la CV-505 en l’encreuament del Forn de Carrascosa

0
460
La redona es farà en este encreuament de la Ctra de Corbera
La redona es farà en este encreuament de la Ctra de Corbera

La Diputació ha tret a licitació el projecte de la rotonda de la carretera de Corbera, en l’encreuament del cementeri i el Forn de Carrascosa

En la reunió mantinguda, el passat 7 d’abril, entre el  diputat de Carreteres, Pablo Seguí, i el regidor de Gestió Urbanística d’Alzira, Fernando Pascual, es va tractar el projecte per a fer realitat la construcció d’una rotonda en l’encreuament del cementeri i el Forn de Carrascosa, en la carretera de Corbera, la CV-510.

Acaba de fer-se pública la contractació del projecte de licitació per 61.733 euros; el projecte determinarà la superfície total a ocupar, així com totes les mesures de la rotonda.

En la citada reunió el diputat va afirmar que si es complixen els terminis establerts esta nova rotonda entraria en els plans d’execució de carreteres de 2017 i, de moment, sembla que es va per bon camí perquè així ho siga.

Esta rotonda és una demanda vella dels usuaris d’esta carretera. Es tracta d’un vial molt transitat i és un dels punts negres del terme municipal d’Alzira on a sovint es produixen accidents.

Per al regidor de Gestió Urbanística, Fernando Pascual, la licitació del projecte ens deixa més prop de  donar una solució, com més aviat millor, a un dels problemes de trànsit més preocupants de la nostra ciutat. El principal motiu és que en esta zona confluïxen els vehicles que es dirigixen a l’Hospital Universitari de la Ribera, la zona comercial de Carrefour i el polígon industrial de la carretera d’Albalat, a més del trànsit que es dirigix a la zona de xalets del Forn de Carrascosa o els ciutadans que van cap a Cullera.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here