Més de 400 joves participen en els programes Escola i Aventura d’Estiu de Carlet

0
247

CARLET Escola EstiuEnguany, l’Escola d’Estiu de Carlet gira al voltant de la interculturalitat i utilitza com a fil conductor el conte “Alícia en el país de les meravelles”, tot i que en este cas són les set “meravelles del món”, els països on estan ubicades i la seua cultura, els que definixen la temàtica de les activitats.

Els xiquets entre 3 i 12 anys que participen en esta iniciativa lúdica i educativa durant el mes de juliol destinen els matins a realitzar diversos tallers i activitats relacionades amb països com la Xina (muralla xinesa) o Egipte (piràmides), entre d’altres; activitats que els permeten conéixer d’una manera divertida altres cultures. D’altra banda, també es pretén complir altres objectius educatius com és el foment d’una dieta sana i per això cada dimecres celebren el dia de la fruita, promovent així una vida saludable des de ben menuts.

A més de les activitats diàries, els xiquets i les xiquetes disfrutaran de diverses excursions al llarg de tot el mes de juliol, com per exemple la visita al Minizoo d’Albal o la Trobada d’Escoletes a Alginet seguida de la visita al Museu de Ciències Naturals. D’altra banda, l’Aventura d’Estiu està dirigida als xiquets i jóvens entre 12 i 16 anys i per això les activitats, que es desenvolupen al Poliesportiu municipal i a l’Espai Jove de la Fundació Caixa Carlet, estan més enfocades a la pràctica esportiva i més orientades a la seua edat.

També els més jóvens duran a terme altres activitats alternatives com és una excursió a Cullera, on visitaran el Castell i realitzaran després activitats esportives en la platja. Carlet és una de les ciutats pioneres en la celebració de les escoles d’estiu, una iniciativa que enguany complix 34 anys i que any rere any va renovant-se.

Enguany compta amb monitors carletins becats per l’Ajuntament de Carlet, a través del nou programa de pràctiques formatives #BECArlet i sota la gestió també per primera vegada de l’empresa cooperativa Factoria d’Idees d’Alginet que duu a terme escoles d’estiu en diversos municipis i que ha estat seleccionada per primera vegada mitjançant un concurs públic.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here