L’incendi i la Fira Modernista temes de l’acte obert que ha convocat l’alcalde de Carcaixent

0
441
Inici de l'incendi
Inici de l’incendi

L’Ajuntament de Carcaixent celebra hui un acte obert per explicar temes d’interés per a la ciutadania

Este dilluns 11 de juliol, a les 19:30 hores a l’Auditori de les Dominiques, tindrà lloc un acte obert on s’explicaran temes d’interès per als veïns i veïnes de Carcaixent com la Fira Modernista,  l’incendi ocorregut el passat mes de juny, entre altres temes relacionats amb la gestió municipal. Posteriorment s’obrirà un torn de preguntes per a que els assistents puguen preguntar el que desitgen o presentar les seues propostes. Este acte segueix la línia de convocatòries anteriors com els actes organitzats per explicar les Festes, el funcionament del departament de Serveis Socials o el previ a la Fira Modernista, tots ells amb l’objectiu de donar a conèixer el treball dut a terme des de l’Ajuntament i establir un contacte més directe amb la ciutadania.

L’acte estarà dirigit per l’alcalde de Carcaixent, Paco Salom, qui exposarà unes breus pinzellades del que ha suposat este primer any de legislatura, amb les principals fites aconseguides i la feina que s’està duent a terme actualment. Per altra banda, l’inspector en cap del cos de bombers, José Miguel Basset, explicarà les causes que van poder produir l’incendi i com es van desenvolupar les tasques d’extinció. Finalment, Pau Àlvarez, comissari de la Fira Modernista, realitzarà un balanç de la mateixa.

 

 

Departament de Comunicació i Premsa 

Ajuntament de Carcaixent

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here