Juan Beteta agraït per la solidaritat de la Falla Albuixarres, l’Ajuntament i l’ONCE

0
355
Beteta emocionat i agraït en el Gran Teatre
Beteta emocionat i agraït en el Gran Teatre
El president i les falleres majors d'Albuixarres
El president i les falleres majors d’Albuixarres

La falla Albuixarres-Cami Fondo ha realitzat al Gran Teatre un acte benèfic a favor de Juan Beteta que patix «Esclerosis Lateral Amiotrófica», enfermetat coneguda com ELA que quasi va omplir el Gran Teatre d’Alzira.
L’espectacle ha constat de dos obres de teatre, una a càrrec del grup de l’ONCE Samaruc, amb l’obra «Rebelión en el escenario», i l’altra ha sigut escenificada pel grup de teatre d’esta comissió fallera, amb l’obra Santafalles. Els actors han gaudit d’una excel.lent paella de germanor al casal de la comissió.
En representació de l’Ajuntament han estat Diego Gómez, alcalde d’Alzira; Isabel Aguilar, vicealcaldessa i regidora de Festes; i Ivan Martínez, 2on tinent d’alcalde, així com altres representants del consistori. A més han assistit les falleres majors Laura Gómez i Almudena Molina així com membres de la JLF.
La recaptació obtinguda ha servit per a adquirir el programa IRISCOM, sistema informàtic que permet el control de l’ordinador amb el moviment de l’iris de l’ull, i que Juan Beteta necessita per a poder-se comunicar.

La família de Beteta s’ha mostrat molt agraïda amb l’Ajuntament, la falla Albuixarres-Camí Fondo i l’ONCE per la seua desinteresada col.laboració.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here