El cost de la indumentària de les falleres majors d’Alzira baixarà en 5.000€ amb el I Concurs

0
599
Trages de les Falleres majors any 2014
Trages de les Falleres majors any 2014

Concurs Ind FalleraL’Ajuntament d’Alzira i la Junta Local Fallera convoquen el I Concurs d’Indumentària Fallera

 Durant els últims mesos, s’han celebrat diverses reunions entre l’Ajuntament d’Alzira, la Junta Local Fallera de la ciutat, indumentaristes, col·lectius i professionals del món de les falles, per a determinar quines eren les mesures més adequades per portar a terme certes millores respecte a la confecció dels vestits de Fallera, que cada any es realitzen per a les Falleres Majors i Cort d’Honor de les Falleres d’Alzira.

A hores d’ara,  l’acord està tancat i ja està tota la maquinària en marxa per a traure a concurs la confecció dels esmentats vestits, amb uns requisits i bases específics. Per a esta acció s’han convidat les empreses locals perquè siguen partícips de tan especial treball, i determinant un valor de 27.000€, IVA inclòs, tenint en compte les opinions dels professionals del sector, que s’han colsultat per a tindre una informació òptima i real. En els últims anys la indumentària de les falleres majors i les seues respectives corts tenient un cost de 52.000€, entre la confecció (32.000€) i el preu de les teles (20.000). Enguany la JLF s’estalviarà 5.000 euros donat que la firma indumentarista adjudicatària deurà confeccionar els vestits per un cost màxim de 27.000 euros.

Posant en valor la professionalitat i el gran treball que suposa confeccionar els vestits, l’abonament de l’import, es realitzarà en dos parts: d’una banda, s’aportarà el 75% del pagament immediat, al tindre el vestit finalitzat al mes d’octubre de 2016, aproximadament, i d’una altra banda, la resta al mes de març de 2017.

Termini 12 de juliol

Tots els/les indumentaristes que vullguen participar, hauran de presentar la seua documentació abans del dia 12 de juliol.

Segons la vicealcaldessa i regidora de Festes, Isabel Aguilar, “Volem transmetre una total transparència en la gestió, tant de la Junta Local Fallera d’Alzira com de l’Ajuntanent d’Alzira. Han sigut moltes converses i reunions per aconseguir que les coses puguen millorar i, finalment, s’ha decidit realitzar el primer concurs públic per a la confecció dels vestits de fallera de les nostres falleres majors, així com de les seues respectives Corts d’Honor. Un concurs que respondrà al nom de: I Concurs d’Indumentaristes Falles Alzira 2016”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here