Demà s’inaugura la I Mostra de l’Associació d’Artistes Plàstics i Visuals d’Alzira i comarca

0
358

Expo col.lectiva art 7-JulLa regidoria de Cultura col·labora en la primera mostra de l’Associació d’Artistes Plàstics i Visuals d’Alzira i Comarca

La inauguració de l’exposició serà dijous 7 de juliol a les 20 hores a la Casa de la Cultura. Esta primera mostra amb què l’associació es presenta oficialment és un fidel reflex de la riquesa i la varietat d’estils i tècniques dels seus membres. En ella es poden trobar una gran diversitat de gèneres i temàtiques, fruit de la gran multiplicitat d’inquietuds i sensibilitats que els caracteritza.

L’Associació d’Artistes Plàstics i Visuals d’Alzira i Comarca naix amb la voluntat de promoure l’art i l’activitat artística, perquè és necessari fer visible el paper dels artistes en la societat per tal de dignificar-lo. Mitjançant propostes artístiques, trobades, xerrades, esdeveniments i exposicions com esta, volen acostar al públic de la nostra ciutat l’art i, en especial, l’obra dels artistes que viuen i treballen al seu voltant.

​​La mostra estarà oberta al públic a la Casa de la Cultura fins el 25 de juliol en horari de 18 a 21 hores de dilluns a divendres.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here